Lessen

Gitaar

De gitaar is een veelzijdig instrument en komt in veel stijlen tot zijn recht. Tijdens de lessen gaan we door middel van onze eigen ontwikkelde lesmethode op zoek naar de stijl die jij leuk vindt. Na het doorlopen van een basisprogramma kun je kiezen uit verschillende stijlen en werken we onder anderen met akkoorden en het lezen van TAB’s. Wij geven lessen in akoestische gitaar, elektrische gitaar en basgitaar.

Piano

Wil jij graag liedjes mee kunnen spelen op de piano of keyboard en jezelf begeleiden? Dan ben je bij Muziekschool Nathalie op het juiste adres. Onze pianodocent Marleen kan jou alles vertellen en leren wat je wil weten. Door het spelen van jouw favoriete liedjes leer je noten lezen, akkoord spelen en alle benodigde technieken.

Drums

Lijkt het jou leuk om te leren drummen? Vraag dan snel een proefles aan! In de lessen bij drumdocent Rico leer je veel verschillende ritmes spelen en beheersen. Samen spelen of meespelen met de muziek die jij leuk vindt. Zo gaan we ontdekken welke stijl het beste bij jouw past.

Zang

Wil jij beter leren zingen als hobby of professioneel? Kom dan op les! Tijdens de lessen werk je samen met zangcoach Eke aan jouw techniek door middel van oefeningen en het zingen van jouw favoriete liedjes. We werken aan houding, ademhaling, klankkleur en interpretatie. Natuurlijk komt ook presentatie aanbod. Hoe sta je voor een publiek en wat wil je uitdragen?