Docenten

De lessen die je bij ons kunt volgen worden gegeven door verschillende docenten en daarom willen wij ons even voorstellen.

Hoi! Ik ben Eke Salomé, afgestudeerd aan het conservatorium, met afstudeerrichting muziektheater. Sinds 2014 werk ik als zangdocent. Mijn lessen zijn geschikt voor alle muziekstijlen en mijn specialisatie is musical en kleinkunst. De lessen zijn gebaseerd op de EVT-methode, die alle facetten van de stem apart benoemd en vormgeeft qua klank. Zangplezier en zangtechniek staan centraal in de lessen. Daarnaast is er aandacht voor liedinterpretatie en het vormen en vinden van jouw unieke zangstem. Ik vind het belangrijk om op maat te werken en een vertrouwde sfeer te creëren tijdens de lessen. Samen gaan we een route uitstippelen die voor jou het beste werkt!

Ik ben Rico Pullen uit Mariënberg en geef al 1,5 jaar drumlessen bij Muziekschool Nathalie. Als muziekmeester op basisscholen, dirigent van mijn eigen kinderkoor en instructeur bij een jeugdslagwerkgroep ben ik de hele dag met muziek bezig. Elke dag is weer een feest, want muziek is fantastisch!

Ik ben Marleen Haanappel uit Mariënberg. Als kind ben ik begonnen met pianospelen en dat doe ik nog steeds met passie en plezier. Door de jaren heb ik ook een aantal andere instrumenten leren spelen, maar de piano staat op nummer 1. Met al een aantal jaar ervaring in het lesgeven, wil ik mijn enthousiasme ook graag overdragen op de beginnende muzikanten.

Ik ben Nathalie Lok, eigenaar van Muziekschool Nathalie en gitaar- en pianodocent. Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met pianospelen en later ook gitaar. Ik heb een opleiding gevolgd bij Gitaarschool Assen en inmiddels bestaat Muziekschool Nathalie al 4 jaar. Ook ik laat me regelmatig bijscholen en heb heel wat ervaring in het spelen van combo’s/bandjes.