Lessen

Gitaar

De gitaar is een veelzijdig instrument en komt in veel stijlen tot zijn recht. Tijdens de lessen gaan we door middel van onze eigen ontwikkelde lesmethode op zoek naar de stijl die jij leuk vindt. Na het doorlopen van een basisprogramma kan je kiezen uit verschillende stijlen en gaan we onder anderen aan de slag met akkoorden en het lezen van TAB’s

Piano

Wil jij graag liedjes mee kunnen spelen op de piano of jezelf begeleiden? Dan ben je bij Muziekschool Nathalie op het juiste adres. Onze pianodocent Bart kan jou alles vertellen en leren wat je wil weten, ook door het spelen van jouw favoriete liedjes.

Drums

De drummer heeft een belangrijke rol in een band. Lijkt het jou leuk om te leren drummen? Wacht dat niet langer meer! In de lessen, bij drumdocent Rico, leer je veel verschillende ritmes spelen en beheersen. Samen spelen of meespelen met de muziek die jij leuk vindt. Zo gaan we ontdekken welke stijl het beste bij jouw past.

Zang

Wil jij beter leren zingen? Als hobby of professioneel? Kom dan op les! Tijdens de lessen werken we aan jouw techniek door middel van oefeningen. Vervolgens passen we de nieuwe technieken toe in een lied. We werken aan houding, ademhaling, klankkleur en interpretatie. Natuurlijk komt ook presentatie aanbod. Hoe sta je voor een publiek en wat wil je uitdragen?