Docenten

De lessen die je bij ons kunt volgen worden gegeven door verschillende docenten en daarom willen wij ons even voorstellen.

Ik ben Rico Pullen uit Mariƫnberg en geef al 1,5 jaar drumlessen bij Muziekschool Nathalie. Als muziekmeester op basisscholen, dirigent van mijn eigen kinderkoor en instructeur bij een jeugdslagwerkgroep ben ik de hele dag met muziek bezig. Elke dag is weer een feest, want muziek is fantastisch!

Ik ben Marleen Haanappel uit Mariƫnberg. Als kind ben ik begonnen met pianospelen en dat doe ik nog steeds met passie en plezier. Door de jaren heb ik ook een aantal andere instrumenten leren spelen, maar de piano staat op nummer 1. Met al een aantal jaar ervaring in het lesgeven, wil ik mijn enthousiasme ook graag overdragen op de beginnende muzikanten.

Ik ben Nathalie Lok, eigenaar van Muziekschool Nathalie en gitaar- en pianodocent. Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met pianospelen en later ook gitaar. Ik heb een opleiding gevolgd bij Gitaarschool Assen en inmiddels bestaat Muziekschool Nathalie al 4 jaar. Ook ik laat me regelmatig bijscholen en heb heel wat ervaring in het spelen van combo’s/bandjes.