Docenten

De lessen die je bij ons kunt volgen worden gegeven door verschillende docenten en daarom willen wij ons even voorstellen.

Ik ben Rico Pullen uit Mariƫnberg en geef al 1,5 jaar drumlessen bij Muziekschool Nathalie. Als muziekmeester op basisscholen, dirigent van mijn eigen kinderkoor en instructeur bij een jeugdslagwerkgroep ben ik de hele dag met muziek bezig. Elke dag is weer een feest, want muziek is fantastisch!

Ik ben zangcoach Irene Mol uit Westerhaar. Met ruim 30 jaar ervaring als zangeres, mag ik mezelf een ervaringsdeskundige noemen. Ik geef leiding aan meerdere koren, speel piano, gitaar en accordeon. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen door cursussen of workshops te volgen van onder anderen de Dirigentenacademie en het UCK in Utrecht.

Ik ben Nathalie Lok, eigenaar van Muziekschool Nathalie en gitaar- en pianodocent. Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met pianospelen en later ook gitaar. Ik heb een opleiding gevolgd bij Gitaarschool Assen en inmiddels bestaat Muziekschool Nathalie al 4 jaar. Ook ik laat me regelmatig bijscholen en heb heel wat ervaring in het spelen van combo’s/bandjes.